top of page

EXTERIOR

BASIC POLISH PACK

Je wagen is niet meer wat het geweest is, je mist de glans en frisse nieuwstaat. Je wenst terug een gladde zuivere lak en diepglans van je wagen waarbij lichte krasjes en waskrassen worden verwijderd.

Bij deze behandeling wordt de wagen eerst ingefoamd om de grootste vervuiling van het lakwerk los te weken. Na het afspuiten van de foam wordt de wagen op een veilige manier gewassen met een kwaliteitsvolle washandschoen en de correcte autoshampoo.

 

Vervolgens worden de velgen grondig gereinigd alsook de velgbedden en de deurlijsten. De motorruimte wordt ook gereinigd terwijl plastic onderdelen en de banden gevoed worden. Door middel van kleien verwijderen we teerresten en andere contaminatie dat aan het lakwerk gehecht zit waardoor het lakwerk weer mooi glad komt te staan.

 

Hierna voeren we een lichte lakcorrectie uit waardoor lichte krasjes en “swirls” verwijderd worden. Tenslotte zal de glans van je wagen terug tot zijn recht komen en op punt gebracht worden door het aanbrengen van een beschermende sealant en kwaliteitsvolle waxlaag!

VANAF €350 (DUURTIJD BEHANDELING: 1 DAG)

20201014_194932_edited.jpg
20201004_165251_edited.jpg

EXTERIOR

INTENSE POLISH PACKAGE

Je wagen is niet meer wat het geweest is, je mist de glans en frisse nieuwstaat. Je wenst terug een gladde zuivere lak en diepglans van je wagen waarbij het lakwerk van je wagen tot het uiterste wordt gecorrigeerd.

Bij deze behandeling wordt de wagen eerst ingefoamd om de grootste vervuiling van het lakwerk los te weken. Na het afspuiten van de foam wordt de wagen op een veilige manier gewassen met een kwaliteitsvolle washandschoen en de correcte autoshampoo. Vervolgens worden de velgen grondig gereinigd alsook de velgbedden en de deurlijsten. De motorruimte wordt ook gereinigd terwijl plastic onderdelen en de banden gevoed worden. Door middel van kleien verwijderen we teerresten en andere contaminatie dat aan het lakwerk gehecht zit waardoor het lakwerk weer mooi glad komt te staan.

 

Hierna voeren we een maximale lakcorrectie uit in meerdere polijststappen waardoor waskrassen, hologrammen, swirls, carwashschade en andere lakdefecten worden weggewerkt.

De glans van je wagen komt hierdoor terug volledig tot zijn recht en wordt vervolgens helemaal op punt gebracht door het aanbrengen van een beschermende sealant en kwaliteitsvolle waxlaag!

Als je op zoek bent naar een nog duurzamere bescherming, dan biedt ons Coating Pack de oplossing!

VANAF €550 (DUURTIJD BEHANDELING: 2 DAGEN)

EXTERIOR

COATING PACKAGE

Je wagen is niet meer wat het geweest is, je mist de glans en frisse nieuwstaat. Je wenst terug een gladde zuivere lak en diepglans van je wagen waarbij het lakwerk van je wagen tot het uiterste wordt gecorrigeerd. Bijkomend wil je ook een duurzame bescherming die extra hardheid aan het lakwerk toevoegt en beter bestand is tegen UV en chemische factoren. Hierdoor heeft je wagen een hoger vuil- en waterafstotend effect wat het onderhoud sterk ten goede komt! Tenslotte ligt ook de levensduur van een dergelijke coating hoger, namelijk tot wel 2 jaar bij een correct onderhoud!

Bij deze behandeling wordt de wagen eerst ingefoamd om de grootste vervuiling van het lakwerk los te weken. Na het afspuiten van de foam wordt de wagen op een veilige manier gewassen met een kwaliteitsvolle washandschoen en de correcte autoshampoo. Vervolgens worden de velgen grondig gereinigd alsook de velgbedden en de deurlijsten. De motorruimte wordt ook gereinigd terwijl plastic onderdelen en de banden gevoed worden. Door middel van kleien verwijderen we teerresten en andere contaminatie dat aan het lakwerk gehecht zit waardoor het lakwerk weer mooi glad komt te staan. Hierna voeren we een maximale lakcorrectie uit in meerdere polijststappen waardoor waskrassen, hologrammen, swirls, carwashschade en andere lakdefecten worden weggewerkt.

 

Na het polijstproces ontvetten we vervolgens de lak om de coating optimaal aan te brengen. Hierna bakken we deze coating met infrarood om het uithardingsproces te versnellen. De coating zal in meerdere lagen worden aangebracht om op die manier het maximale uit de beschermlaag te halen.

De glans van je wagen komt terug volledig tot zijn recht en wordt helemaal op punt gebracht door het aanbrengen van een beschermende coating!

VANAF €675 (DUURTIJD BEHANDELING: 2-3 DAGEN)

20200906_101210_edited.jpg
COATING PACKAGE
20201115_102915_edited.jpg

EXTERIOR

NEW CAR PACKAGE

Je kocht een nieuwe wagen en wilt dit kostbare bezit beschermen, zo lang mogelijk in een optimale conditie houden en tegelijkertijd een makkelijk onderhoud voor je wagen bekomen. Het New Car Pack is dan de perfecte keuze.

Bij deze behandeling wordt de wagen eerst ingefoamd om de grootste vervuiling van het lakwerk los te weken. Na het afspuiten van de foam wordt de wagen op een veilige manier gewassen met een kwaliteitsvolle washandschoen en de correcte autoshampoo. Lijmresten van transportfolie, stickers,… worden verwijderd. Vervolgens worden de velgen grondig gereinigd alsook de velgbedden en de deurlijsten. Plastic onderdelen en de banden worden gevoed.

 

Door middel van kleien verwijderen we teerresten en andere contaminatie dat aan het lakwerk gehecht zit. Vergis je niet, ook nieuwe wagens kunnen sporen van verontreiniging hebben door transport, op de parking te staan, … Door dit kleien komt het lakwerk superglad te staan waarna we een lakcorrectie toepassen. Ook lakdefecten op een nieuwe wagen komen vaker voor dan je denkt, bijvoorbeeld door verkeerd tussentijds oppoetsen / onstoffen van de wagen.

 

Na het polijstproces ontvetten we vervolgens de lak om de coating optimaal aan te brengen. Hierna bakken we deze coating met infrarood om het uithardingsproces te versnellen. De coating zal in meerdere lagen worden aangebracht om op die manier het maximale uit de beschermlaag te halen.

De glans van je wagen komt hierdoor terug volledig tot zijn recht en wordt helemaal op punt gebracht door het aanbrengen van een beschermende coating!

VANAF €600 (DUURTIJD BEHANDELING: 2-3 DAGEN)

EXTERIOR

HEADLIGHT RESTAURATION PACKAGE

Bij deze behandeling geven wij doffe en vergeelde plastic koplampen een 2de leven door ze te reinigen en tot een bepaald niveau te schuren, waarna we deze weer tot glans polijsten. Achteraf voorzien we ze van een coating opdat ze beschermd zijn tegen UV-straling.

Afgekeurd op de technische keuring van je voertuig? Dit pakket biedt ook hier de oplossing. Je lichtbeeld zal weer zijn zoals het hoort, wat resulteert in een goedgekeurde wagen! Overigens is dit meestal een goedkopere oplossing dan een set nieuwe koplampen!

VANAF €70

20200516_124320_edited.jpg
20201004_170301_edited.jpg

EXTERIOR

MAINTENANCE WASH & QUICK DETAIL (FOLLOW UP)

Infoamen, afspuiten en grondig wassen van de wagen en velgen. Bijkomend versterken we een wax of coating van het lakwerk door middel van een glosspray (SiO2).

Wij raden dit pakket vooral aan indien je genoten hebt van een Basic Polish Pack, Intense Polish Pack, New Car Pack of Coating Pack.

 

Ga je liever zelf aan de slag? Dan helpen we je graag op weg met de juiste producten en tips & tricks. Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje in onze webshop.

VANAF €60 (DUURTIJD BEHANDELING: 1-2 UREN)

BASIC POLISH
INTENSE POLISH
NEWCAR
HEADLIGHT REST
MAINTENANCE WASH
bottom of page