top of page
20201014_194932_edited.jpg
DSC_0161_edited.jpg

ABOUT

 

SHARING OUR PASSION

Het delen van een passie voor alles wat wielen en een motor heeft, voor een voertuig in onberispelijke staat, dat gevoel van een vers van de band gerolde wagen en dat voor je wagen week na week, maand na maand en jaar na jaar.

SHARING OF OUR EYE FOR DETAIL

Aan ons alziend oog ontsnapt niets, we gaan met de grootste zorg en precisie aan de slag voor zowel je exterieur als interieur. Wij gaan voor perfectie en niets minder!

SHARING OF ADVICE

Wij mikken niet enkel op een eenmalige tevreden klant, maar zullen je bijstaan met ons advies en goede raad om ook thuis aan de slag te gaan en op die manier je investering ten volle te beschermen.

En dat allemaal met het oog op die shine waar het allemaal op neerkomt. Shine voor jou en je wagen, en voor ons!

 

Contacteer ons als je meer informatie wilt rond onze car detailing: de zorgvuldige reiniging en geavanceerde bescherming van je wagen. Kijk zeker eens naar onze specifieke diensten, voor zowel particulieren als B2B.

WHO I AM

Ik ben Michiel en ben al van kleins af aan gepassioneerd door alles wat wielen heeft. Dat heeft zich geuit in deelnames aan wielercompetities en werken aan brommers, tot ik op mijn 18de eindelijk mijn eerste auto kon aankopen: Een Golf 3 van 15 jaar oud. Vanaf dat moment was ik gebeten door alles wat met auto’s te maken had en het duurde niet lang voordat een normale wasbeurt gewoon niet meer volstond voor mijn dierbare bezit.

 

Na wat opzoekingswerk, vééél oefenen op die eerste wagen en mezelf steeds uitdagen voor nog betere resultaten, werd er een echte detailer geboren.

 

Op dit moment ben ik 8 jaar actief in de detail wereld en studeerde ik ondertussen ook af als Bachelor elektro-mechanica.

IT'S ALL ABOUT SHARING THAT SHINE

B2B SERVICES

PROFESSIONAL CLEANING

Uiteraard bieden we onze diensten niet enkel aan aan particulieren maar zijn we er ook voor B2B.

 

Hiervoor zijn alle mogelijkheden en diensten beschikbaar, maar neem gerust contact met ons op zodat we een op maat gemaakt pakket kunnen voorbereiden, volledig afgestemd op jullie noden en wensen.

20200723_174857_edited.jpg
Detail%20empire%20USA%20-%20Jason%20Orte

DETAIL EMPIRE 

OFFICIAL DEALER & DISTRIBUTOR

Detail Empire Logo USA.png

Sinds kort zijn we ook officiële distributeur van Detail Empire in Europa. Dit mooie verhaal begon zoals zoveel verhalen online maar werd uiteindelijk bezegeld in het zonnige California!

 

Detail Empire producten zijn hoogkwalitatief en perfect om thuis zelf mee aan de slag te gaan voor het onderhouden van je wagen.

Check en koop al onze producten vandaag nog online via onze webshop.

bottom of page